Tree company en Bpart accelereren met start it @KBC

KBC selecteerde Tree company en Bpart uit meer dan 200 start- en scale-ups om deel te nemen aan “start it @KBC” het accelarator programma van KBC. Hierdoor worden we de komende maanden mee ondergedompeld in een bad van begeleiding, trainingen en partnerships met andere start-ups. Dit laat ons toe onze mogelijkheden te versterken en uit te breiden!

What’s in it for you?

Dankzij Start it @KBC schakelen we een versnelling hoger met de ontwikkeling van het Bpart participatieplatform en de burgerbegrotingsmodule “Je Gemeente Telt“. Dit zonder de kwaliteit van onze begeleiding uit het oog te verliezen.

In de komende maanden zal je vooreerst de mogelijkheden van het platform zien uitbreiden. Daarnaast breiden we onze ondersteuning uit én zullen we verschillende opleidingen aanbieden.

What’s in it for us?

KBC Start It begeleidt ons in ons ambitieus groeitraject en laat ons toe ons netwerk te vergroten. Met andere start-ups zullen we ervaringen uitwisselen en zoeken naar synergieën. Via een aanbod van opleidingen zullen we onze eigen skillset ook uitbreiden en verbeteren. Ten slotte kunnen we via de Start-it co-work spaces vanuit verschillende steden samen met werken met ons team én onze klanten!

Lees het volledige persbericht van Start it @KBC.