Sales & account manager voor digitale democratie

Bpart maakt participatie of inspraak toegankelijk via digitale applicaties. We helpen lokale overheden en organisaties om burgers en andere belanghebbenden te informeren en te betrekken bij de beleidsvorming en beleidsvoering.

We geloven immers dat de kwaliteit en het draagvlak van beleid sterker wordt wanneer belanghebbenden geïnformeerd en betrokken zijn. We merken dat individuele personen steeds vaker zelf het woord (willen) nemen en dat ook beleidsvoerders zich meer en meer bewust worden van de meerwaarde van participatie voor hun beleid. 

In het kort: jij wil lokale overheden en organisaties helpen een participatief beleid te voeren

Je geeft de commerciële strategie van Bpart vorm en voert deze uit, je detecteert commerciële opportuniteiten (events, mogelijke klanten, partners ....) en neemt hier initiatief op.
Jij contacteert mogelijke klanten, waarbij je in eerste instantie focust op lokale overheden, maar ook breder kijkt naar andere organisaties en overheden.
Je bouwt een lange termijn relatie uit met jouw klanten en begeleidt hen in het werken met onze platformen. 
Je groeit mee met ons en krijgt snel eigen verantwoordelijkheid, op termijn bouw je een eigen commercieel team uit.
Je wil werken in een levendige start-up omgeving met locaties bij Leuven en Antwerpen-Berchem station.
Je hebt ervaring met overheden, in maatschappelijke context, participatie en/of Software as a Service of een combinatie. 
Spreekt dit je aan?
Stuur ons een mailtje en laat weten waarom jij een goede aanwinst bent voor ons team!
Waar ken je Bpart misschien van?
Met het Bpart participatieplatform betrokken we in 2018 meer dan 300.000 Belgen met participatie trajecten rond wetenschap (Vraag voor de Wetenschap), duurzame energie (Stroomversnellers) en lokaal beleid (zoals de burgerbegroting in Antwerpen, Idee voor Geel en Wilrijk aan zet).

Ook ondersteun(d)en we met Bpart projecten rond onderwijs (Van LeRensbelang), zorg (Zorg aan Zet) en jeugd & media (“Burgerkabinetten”).
Je Gemeente Telt?
Met Je Gemeente Telt ontdek je waar jouw belastingen in je gemeente naar toe gaan. Via dit online platform maken we immers de begroting van alle Vlaamse gemeenten toegankelijk.
Hoe kan jij je steentje bijdragen?
Je geeft de commerciële uitbouw van het Bpart participatieplatform en Je Gemeente Telt vorm. Deze platformen, die we aanbieden als Software as a Service, laten lokale overheden en andere organisaties toe belanghebbenden te betrekken bij het beleid.

Jij contacteert mogelijke klanten en breidt zo het klantenportfolio van Bpart verder uit. Je bent ook verantwoordelijk voor het accountmanagement van je eigen portfolio: je bouwt een langetermijnrelatie op met succesvolle en terugkerende samenwerkingen.

Op termijn word je verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Bpart en de implementatie hiervan. Je werkt hiervoor samen met het (commerciële) team van Bpart en onze partners.

Kan er een match zijn?

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste sales & account manager die zin heeft om samen met ons impact te hebben op de maatschappij. Idealiter heb je ook:
een mensgerichte opleiding achter de rug, bachelor of master (bijvoorbeeld sociologie, politicologie, economie, communicatie …) en interesse in politiek en maatschappij
Frans en Engels onder de knie
ervaring in een commerciële functie met overheden of in een maatschappelijke context, bij voorkeur rond een Software as a Service
ervaring met participatie, inspraak en/of change management
een grote dosis autonomie en verantwoordelijkheidsgevoel
heel veel zin om in een start-up / scale-up context te werken en mee te groeien

Wij kijken er al vast naar uit

Wij hopen snel een goede uitbreiding van ons team te realiseren! Daarom bieden wij jou

- een vast contract in een dynamische en jonge scale-up, die deel uitmaakt van de start it @KBC community
- begeleiding van een ervaren team, maar toch snel eigen verantwoordelijkheid
- een positie waar je meteen impact hebt met maatschappelijke relevantie
- een kans om mee te groeien met ons bedrijf een flexibele locatie in het Antwerpse en/of in Leuven waarbij thuiswerk en glijdende uren mogelijk zijn
- een verloning in overeenstemming met je diploma en ervaring
Heb jij zin om met ons mee te bouwen aan een meer participatieve maatschappij?
Contacteer ons dan snel en laat ons weten waarom jij een goede aanwinst zou zijn voor ons team!